Edit: Tässä kuva näistä Ameriikan ihanuuksista. Jalkojen kanssa tuli huonoja, joten otin sitten ilman. Pitää yrittää huomenna päivänvalolla saada parempia, sillä oikeasti näyttävät jaloissakin tosi hyviltä.

527342.jpg

Muutaman todella tylsän postipäivän jälkeen, tänään laatikossa odotti kirjekuori kaukaa maailmalta, aina San Diegosta asti. Tuulia siis oli salainen sukankutojani. Kiireesti kiireesti kipitin portaat ylös ja repäisin kuoren auki. Syliini tupsahtivat raikkaan keväisiä värejä pursuavat dominoneuleiset (?) sukat ranskalaisella kantapäällä.

Toivoin jotain muuta, kuin ihan perussukkaa seitsemästä veljeksestä, joita siis aina yleensä neulon itselleni, ja erinomaisesti Tuulia on toiveen toteuttamisessa onnistunutkin. Lankana on myös minulle eksoottinen Knit Picksin Sock Garden, 100% merinovillaa. Ihanan pehmoisksi unisukiksi nämä pääsevät, niin kuin tekijäkin oli ajatellut. Ja jos ne sattuvat unohtumaan jalkan koko päiväksi, mahdoliset kulutuksen jäljet saa parsittua umpeen mukana seuraneella loppulangalla.

KIITOS!

Kuvan lisäilen illemmalla, kun perheemme parempi kännykkäkamera saapuu.