Tätä aamua odotin koko viime viikon ja viikonlopun. Harvemmin sitä nousee maanantaiaamuna innosta puhkuen ennen (avokin) herätyskellon soittoa, mutta tänään siihen oli hyvä syy. No joo, ihan niin aikaisin ei olisi tarvinnut sentään nousta.

Aamutoimet tehtyäni ja vähän surffailtuani hyppäsin 8.50 bussiin ja viisi minuuttia myöhemmin olin määränpäässäni. Muutaman minuutin jouduin vielä odottelemaan ennen kuin tuo oranssi-sinisillä teipeillä koristeltu ovi viimein aukaistiin. Muut paketit varman huokaisivat helpotuksesta kun viimein hain sny-paketin kotiin. Ihan varmasti se oli nimittäin valittanut ja mourunnut suureen ääneen, että miksi sitä pidetään täällä tylsillä hyllyillä odottamassa monta päivää. Kaiken lisäksi paketti näyti siltä kuin olisi vuodattanut runsaastikin kyyneliä, eli oli vähän saanut takkiinsa matkalla. Onneksi kaikki sisällä oli kuitenkin pakattu muovipussiin ja säilynyt vahingoittumattomana.

Vaikka viisaat sanovat kärsivällisyyden olevan hyve, en millään jaksanut odottaa paketin avaamista kotiin saakka. Niinpä kuori sai kyytiä heti postin ovesta ulos päästyäni. Enhän sitä paitsi voinut olla tarkastamatta, että kaikki on kunnossa siellä sisällä ;).

Paketista löytyi ihana auringonkukkakortti terveisineen. Se pääsee heti jääkaapin oveen antamaan energisiä viboja. Ehkä kaikista herkuinta paketin antia olivat Addin syötävän suloiset nallepuikkostopparit. Näitä olen ihaillut muiden blogeissa ja nyt mullakin on sellaisia, jee. Nämä pääsevät aivan varmasti käyttöön, koko kevään kun reissaan junalla vähintään kerran kuussa johonkin suntaan Suomea. Ja saattavathan ne silmukat karkailla ihan kotona käsityökorissakin.

Lisäksi ainaista salmiakinhimoani taltuttamaan löytyi salmiakkikaloja ja nautinnollisiin teehetkiin sny:n tämän hetken lempiteetä, sitruunalla maustettua vihreää teetä. Loppuhuipennukseksi vielä ihana mansikalle tuoksuva kynttilä. Sny on varmaan ajatustenlukija, sillä olen viimeiset viikot haaveillut kesästä ja mansikoista, ehkä tämä auttaa odottamaan noiden punaisten herkkujen satokautta.

Kiitos kiitos kiitos!

Kuva on luvattoman huono, taas mun rupukännykällä otettu.

488875.jpg